Galéria

Külső perem kiakasztása

Abroncs leszerelése

Motor állványok

Rejtett szelep behelyezése

FULDA nyárigumi akció 2019 – Pécsvárad közelében 2017.02.10.

Megérkezetek az új Fulda abroncsok, amik elképesztő ár/érték aránnyal rendelkeznek. Jöjjön el, tekintse meg kínálatunkat!

Tavaszi motorgumi akció 2019-ben is! 2017.02.05.

Keresd a Dunlop Sportsmart 2 abroncsokat a Profil Gumiszervízben, Nagypallon!

Meggyõzõ teljesítmény egyenesen a versenypályákról, a közúti használat kritériumainak megfelelve. A rendkívül különleges modern és látványos mintázat, a D212Gp Pro versenyabroncs replikája, azzal a lényeges különbséggel, hogy sokkal mélyebbek és szélesebbek a csatornák, így relatív magasabb mintázottsági aránnyal kifejezetten jól használható nedves útburkolaton is, ha szükséges. A tudás legjava azonban inkább száraz útviszonyok között érzékelhetõ. Az illesztésmentes övszerkezetnek köszönhetõen közel 10%-al könnyebb az elõdjénél, a szerkezeti rugalmasság növelésével pedig sikerült növelni az érintkezési felületet, fõleg a vállrészeknél. A hátsó abroncs két protektor övrétegét, rögzítetlen textilrétegre cserélték, ami csökkenti a felesleges hõképzõdést. Az új Sportsmart 2 tehát könnyebb, stabilabb, jobban kezelhetõ, 20%-al jobbak a vizes jellemzõi, és a második generációs Multi Tread felületnek köszönhetõen még tartósabb is elõdjénél.

Díjmentes gumiszerelés! 2011.06.29.

A nálunk vásárolt személy és kisteherautó abroncsokat díjmentesen szereljük és centírozzuk. Természetesen az új szelepekről sem feledkezünk meg!

Akciónk visszavonásig érvényes.

tovább >>>

Ajándék nitrogéntöltés motorosoknak! 2011.06.29.

A Profil Gumiszervizben vásárolt új motorkerékpár abroncsokhoz június 1-jétől szeptember 30-ig nitrogéntöltést ajándékozunk minden kedves ügyfelünknek!

A motorkerékpár abroncs nitrogénnel történő töltésének előnye, hogy hő hatására is csak minimális mértékben változtatja térfogatát. Ha pl. beállítjuk a 2,7 bar nyomást, az hidegen és melegen is közel azonos lesz. A levegővel töltött abroncs esetén meleg hatására nő, hideg hatására jelentősen csökken a gumi nyomása. A gázzal töltött abroncs öregedési folyamata lassabb is, mivel a nitrogén gázból hiányzik az oxigén, amely a gumik öregedését gyorsítja.

További motoros tanácsokat olvashat MOTOR menüpontunkban.

tovább >>>